Robota börjar sälja varor via KlarPris!

05.09.2019

Robotas produkter kan nu köpas direkt via KlarPris!

Robota AB erbjuder kvalitetsprodukter inom värme, vatten och avlopp. Företagets flexibilitet innebär att de kan erbjuda deras kunder både färdiga och skräddarsydda lösningar. Sedan 2006 ingår Robota AB i teknikhandels-bolaget Indutrade AB som är noterat på Stockholmsbörsen. Läs mer om Robota AB her.

 

“Vi tror att KlarPris inköpsportal kommer vara en snabb och priseffektiv möjlighet för våra kunder att jämföra fabrikat och priser. KlarPris ligger rätt i tiden för att effektivisera våra kunders inköp på ett enkelt sätt. Vi är glada över att vara med i KlarPris i ett tidigt skede och räknar med att öka vår försäljning via denna kanal.” – Lars Rüdén, VD, Robota AB.

 

Om KlarPris Partnerprogram

KlarPris har givetvis ett partnerprogram för grossister, leverantörer och producenter. Programmet är utformat för att skapa mervärde för din verksamhet och dina kunder och ger dig bl.a. insikt i din performance på KlarPris inköpsportal, möjlighet att visa din logotyp samt en massa andra saker!  Du kan läsa mer om programmet för grossister och direkta leverantörer här, och för producenter här.

 

Prova KlarPris gratis i 14 dagar!

KlarPris används dagligen av mer än 1400 el & VVS-företag.
Prova inköpsportalen och se hur du enkelt kan optimera dina inköp!

 

Prova gratis