Aktivitetslista

Med översikten över alternativa produkter kan du matcha dina egna varor mot de mest populära varor i KlarPris. När en vara är matchad, kommer den fram som ett alternativ när en KlarPris-kund söker den populära varan. På det sätt ökar din synlighet.

Logga och branding

Alla dina produkter blir visade med logga, så kunderna lätt kan känna igen dina varor. Det ökar ditt varumärkes igenkänning, och skapar trovärdighet bland KlarPris-kunder.

Butik-i-butik

För första gången någonsin är det möjligt för dig som tillverkare att få din egen webshop! KlarPris-kunder har möjlighet för att klicka på din logga, och därmed endast se dina produkter. KlarPris visar kundens nettopriser, och hos vilken grossist de borde köpa dina produkter.

Marknadsdata

Marknadsdata visar hur många av dina produkter som säljs tvärs över grossisterna, och vilka produkter som säljs. Du får också inblick i var dina produkter säljer bäst rent geografiskt. Därutöver får du inblick i din marknadsandel på KlarPris, både samlat och per varukategori.

I ljuset av globalisering och digitalisering finns det inget viktigare än att bryta igenom masskommunikationen och komma i kontakt med dina kunder.

Hos KlarPris får du tillgång till mer än 1400 företag som köper material varje dag, vilket gör inköpsportalen till en god möjlighet och plattform för marknadsföring.

Vi är alltid intresserade av att höra från potentiella partnere, så om du är intresserad av att marknadsföra dina produkter på inköpsportalen kan du kontakta Stix Michael Johansson, vår svenska Partner Manager.

Stix Michael Johansson
Partner Manager, Sweden
Är du intresserad av att marknadsföra dina produkter på inköpsportalen?
Kontakta Stix Michael Johansson för mer information om integration med KlarPris.
Kontakta Stix Michael Johansson