KlarPris_Illustrationer
Effektiv marknadsföring
Gör dina slutkunder uppmärksamma på ditt varumärke när de söker efter produkter.
Sälj dina nisch-produkter
Har du några specifika produkter som grossisterna inte erbjuder? Dessa produkter kan du sälja direkt genom inköpsportalen.
KlarPris_Illustrationer
Få en inblick i er prestation
Du får tillgång till relevant data över marknaden från inköpsportalen varje månad.

I ljuset av globalisering och digitalisering finns det inget viktigare än att bryta igenom masskommunikationen och komma i kontakt med dina kunder.

Hos KlarPris får du tillgång till mer än 1400 företag som köper material varje dag, vilket gör inköpsportalen till en god möjlighet och plattform för marknadsföring.

Vi är alltid intresserade av att höra från potentiella leverantörer, så om du är intresserad av att marknadsföra dina produkter på inköpsportalen kan du kontakta vår Global Partner Manager, Simon Uldall.

Simon Uldall
Global Partner Manager

Fördelar med inköpsportalen

Synlig logotyp

KlarPris synliggör din eller produktens logotyp var som helst och när som helst för att göra dina kunder uppmärksamma på ditt varumärke. Detta genererar mer varumärkeskännedom för ert företag och era produkter.

Utöver detta kan du också marknadsföra de produkter som grossisterna inte tillhandahåller, och dessutom sälja dem direkt genom inköpsportalen.

Shop-i-shop

Som tidigare nämnts visar KlarPris din logotyp på inköpsportalen så ofta som möjligt. Om en kund klickar på din logotyp blir KlarPris automtiskt gjort om till en shop-i-shop som enbart visar dina produkter.

Denna funktion fungerar precis som på klädes-webbshoppar var du kan filtrera din sökning utefter olika klädesmärken.

Aktivitetslistor

Varje månad skickar KlarPris en översikt på de mest eftertraktade produkterna på inköpsportalen var dina produkter inte är representerade, tillsammans med en guide på hur du kan framföra alternativ till dessa eftertraktade produkter.

Installatörer kommer se dessa alternativ när de lägger till en produkt i varukorgen, vilket gör detta till ett effektivt sätt för er att främja era produkter samt öka er marknadsandel.

Vår prisstrategi är skapad så att alla kan vara med – stor som liten.
Detta betyder att du enbart betalar när kunderna väljer att köpa dina produkter
(antingen direkt hos dig, eller via dina grossister).

Är du intresserad av att marknadsföra dina produkter genom inköpsportalen?
Kontakta Simon Uldall, Global Partner Manager, för mer information.
Kontakta Simon Uldall