Alternativa produkter

Med översikten över alternativa produkter kan du matcha dina egna varor mot dina mest populära varor i KlarPris. När en vara är matchad, kommer den fram som ett alternativ när en KlarPris-kund söker efter den populära varan. På det sätt ökar din synlighet.

Aktiv lead-generering

Partnerprogrammet ger dig tillgång till mer än 4500 hantverkare. Men inte nog med det; KlarPris hjälper dig aktivt med att få nya leads bland våra kunder. Och med ett stigande antal kunder på KlarPris varje månad, är lead-generering lätt.

Tillgång till marknadsdata

Varje månad får du en detaljerad översikt över din presentation på KlarPris. Rapporten innehåller bland annat information om din marknadsdel, utveckling av denna, och kundernas köpmönster med dina varukategorier.

I ljuset av globalisering och ökad digitalisering finns det inget viktigare än att vara där var kunderna är.
Med KlarPris inköpsportal får du tillgång till mer än 1400 kunder som köper material varje dag. Vi blandar oss inte i kundförhållande eller prissättning, utan fokuserar uteslutande på vår främsta uppgift: att skapa en överblick över marknaden och underlättar kontakten mellan B2B-aktörer i byggbranschen.

Samtidigt förstår vi hur viktigt data är för din verksamhet. Därför har vi valt att gå emot standarden för stora inköpsportaler som normalt håller tillbaka kunddata och försäljningsstatistik – och ger istället dig tillgång till den data och information som rör din verksamhet.

Vi är alltid intresserade av att höra från potentiella leverantörer, så om du är intresserad av veta mer om integration med KlarPris kan du kontakta Stix Michael Johansson, vår svenska Partner Manager.

Stix Michael Johansson
Partner Manager, Sweden

Urval av svenska leverantörer på inköpsportalen

Ahlsell
Leverantör
Dahl
Leverantör
Onninen
Leverantör
Vill du vara leverantör på inköpsportalen?
Kontakta Stix Michael Johansson, för mer information om integration med KlarPris.
Kontakta Stix Michael Johansson