Nya kunder
Nya kunder blir erbjudna ett konto när de börjar med inköpsportalen.
Samma värdekedja
Du har samma värdekedja som tidigare.
Tillgång till din data
Vi ger dig tillgång till din data, till skillnad från andra inköpsportaler.

I ljuset av globalisering och ökad digitalisering finns det inget viktigare än att vara där var kunderna är. Med KlarPris inköpsportal får du tillgång till mer än 1400 kunder som köper material varje dag. Vi blandar oss inte i kundförhållande eller prissättning, utan fokuserar uteslutande på vår främsta uppgift: att skapa en överblick över marknaden och underlättar kontakten mellan B2B-aktörer i byggbranschen.

Samtidigt förstår vi hur viktigt data är för din verksamhet. Därför har vi valt att gå emot standarden för stora inköpsportaler som normalt håller tillbaka kunddata och försäljningsstatistik – och ger istället dig tillgång till den data och information som rör din verksamhet.

Urval av svenska leverantörer på inköpsportalen

Ahlsell
Leverantör
Dahl
Leverantör
Onninen
Leverantör

Kvaliteten på de leverantörer som finns hos KlarPris är otroligt viktig för att uppehålla en värdefull inköpsportal. Därför genomgår vi en djupgående screening innan vi ingår ett avtal med nya leverantörer om att komma med på inköpsportalen, och förbehåller oss därför rätten att avvisa potentiella leverantörer om de inte lever upp till vår standard.

Önskar du som leverantör att samarbeta med oss på KlarPris ber vi dig kontakta oss för mer information om vilka möjligheter som finns.

Vill du vara leverantör på inköpsportalen?
Kontakta Simon Uldall, Global Partner Manager, för mer information.
Kontakta Simon Uldall