KlarPris expanderar – anställer ny utvecklingschef

05.12.2018

Morten Kristensen är från och med idag vår nya utvecklingschef (Head of Software Development).

Vår förra utvecklingschef Morten Paarup kommer att fortsätta som global CTO med ansvar över KlarPris övergripande tekniska utveckling.

Att expandera ledningen är en del av den strategiska utvecklingen som KlarPris just nu genomgår. Det senaste året har präglats av en enorm tillväxt och vi har därför uppgraderat våra förväntningar inför 2019. Vi ansåg därför att nya resurser var nödvändigt för att tillmötesgå uppskattningen av tillväxt inför 2019.

 

Allt eftersom vi expanderar till fler länder och nya marknader har det varit nödvändigt för mig att delegera delar av mitt ansvarsområde så att jag kan fokusera mer på KlarPris globala och övergripande, tekniska utveckling. Morten Kristensen kommer därför ansvara över den dagliga driften av KlarPris software,” säger Morten Paarup, CTO.

 

Morten Kristensen har 33 års erfarenhet med software development, varav 17 års erfarenhet med Microsoft-teknologi. Han har tidigare arbetat i både stora verksamheter så som F.L. Smidth och Mærsk, men även i mindre entreprenöriella bolag. Han kommer vara en del av ledningen av KlarPris och hänvisar till Morten Paarup.