KlarPris och Hilti inleder samarbete

29.01.2019

KlarPris och Hilti har inlett ett samarbete, vilket innebär att Hiltis sortiment såsom installationsprodukter, verktyg, instick och förbrukning blir tillgängligt via KlarPris inköpsportal.

Hilti är etablerat i mer än 120 länder globalt och är världsledande inom konstruktion, utveckling och tillverkning av högkvalitativ teknik, programvara, tjänster och som skapar ett mervärde för den professionella byggbranschen.

Hiltis sortiment innefattar ett komplett utbud av batteri- och eldrivna maskiner, handverktyg, fäst-och fogmaterial, borrar, mätsystem, sågblad och mycket mer. Ett samarbetsavtal med en direktleverantör, innebär att Hiltis fulla kvalitetssortiment tillgängliggörs för KlarPris kunder.

Läs mer på Hilti.se

 

“Det är vår förhoppning att samarbetet med KlarPris ska förenkla administrationen och spara tid för de Comfort-medlemmar och andra installatörer som är anslutna till inköpsportalen”, säger Staffan Nilsson, Senior Key Account Manager, Hilti.

 

”Att en globalt erkänd verksamhet som Hilti har valt oss som deras samarbetspartner är väldigt stort för oss, och vi är otroligt stolta över detta samarbete! Det betyder också att inköpsportalens sortiment utvidgas från att fokusera på produkter till att även inkludera Hiltis kvalitetsverktyg. Det är vi väldigt glada över”, säger Jens Davidsen, CEO, KlarPris.

 

Om KlarPris Partnerprogram

KlarPris har givetvis ett partnerprogram för grossister, leverantörer och producenter. Programmet är utformat för att skapa mervärde för din verksamhet och dina kunder och ger dig bl.a. insikt i din performance på KlarPris inköpsportal, möjlighet att visa din logotyp samt en massa andra saker! Du kan läsa mer om programmet för grossister och leverantörer här och för producenter här.

 

Prova KlarPris gratis i 14 dagar!

KlarPris används dagligen av mer än 1400 el & VVS-företag.
Prova inköpsportalen och se hur du enkelt kan optimera dina inköp!

 

Prova gratis