Ystads Rörtjänst AB har fått mer tid till sina kunder eftersom att deras inköpsprocess har blivit enklare och mer transparent!

Att börja med KlarPris var ett självklart val! Jag behöver bara ha en flik öppen när jag ska handla, jag kan se mina individuella priser direkt, och med ett enkelt klick skickas produkterna till de mest konkurrenskraftiga grossisterna. Kan det bli enklare?

Christian Tell
VD, Ystads Rörtjänst AB.

Problem: Flera olika fönster öppna på en gång för att kunna jämföra priser.

Ystads Rörtjänst AB har rabattavtal hos flera olika grossister. Varje gång de skulle handla var de tvungna att gå igenom och jämföra alla grossisters priser vilket krävde att de hade flera fönster öppna åt gången. Det tog därför lång tid att hitta de bästa priserna, och en sak som hantverkare inte har mycket av, det är tid!

 

Lösning: En inköpsportal som samlar grossister på ett ställe och räknar ut priserna.

Möjligheten för att samla alla grossister på en hemsida gjorde KlarPris till det självklara valet för Ystads Rörtjänst AB. På inköpsportalen söker de efter de varor de behöver och då visar den direkt deras individuella priser hos de olika grossisterna. Med ett enkelt klick överförs hela ordern till olika eller den bästa grossisten.

”Sökfunktionen är mycket bättre än på grossisternas egna hemsidor. Jag hittar de rätta produkterna mycket snabbare och slipper checka flera olika webbshoppar” – Christian Tell.

 

Resultat: Mer tid till sina kunder.

Ystads Rörtjänst AB lägger inte längre ner värdefull tid på att hitta de bästa priserna. Med KlarPris kan de direkt se vilken leverantör som har de bästa priserna vilket betyder att de har fått mer tid över till deras främsta uppgift: att ge kunderna bra service!

 

Så fungerar KlarPris:

Prova KlarPris gratis i 14 dagar!

KlarPris används dagligen av mer än 2000 el & VVS-företag.
Prova inköpsportalen och se hur du enkelt kan optimera dina inköp!

Prova gratis