Christoffer Olofsson behöver inte besöka olika webbshoppar när han ska handla!

“Det är smart att använda sig av inköpsportalen. Jag behöver inte längre leta igenom alla olika leverantörers webbshoppar för att hitta de bästa priserna!”

Christoffer Olofsson
Inköpare, Strömstads Värme & Sanitet AB

Utmaning: Inköpen till företaget tog lång tid och krävde två datorskärmar

Christoffer Olofsson minns hur han brukade behöva två skärmar varje gång han köpte in varor till företaget. Det var en irriterande process och bristen på pristransparens på marknaden gjorde det svårt att hitta det bästa köpet. Med alla olika rabatter tog det lång tid för honom att hitta sina nettopriser.

 

Lösning: En inköpsportal som samlar alla grossister på en hemsida och räknar ut priserna

Christoffer Olofsson valde att implementera KlarPris inköpsportal. En av de funktioner han är mest glad över är att han inte behöver gå in på alla leverantörers olika webbshoppar för att hitta var han ska handla.

”…om jag inte kan få det bästa priset på de varor jag behöver från en och samma grossist kan portalen visa hur jag optimerar köpet genom att dela upp det mellan olika grossister. Det är smart,” säger Christoffer Olofsson.

 

Resultat: Enklare och mer flexibel inköpsprocess

I dag kan Christoffer Olofsson gå runt på lagret med en surfplatta och samtidigt beställa varor eftersom att han inte längre behöver besöka olika webbshoppar. Portalen har inte bara gjort det enklare och snabbare att köpa varor – det har också bidragit med ekonomiska fördelar som har skapat tillväxt inom företaget.

“Det var ett väldigt bra beslut att börja med KlarPris. Jag kan inte föreställa mig att gå tillbaka till att sitta med två skärmar och lägga ner flera timmar på att beräkna de bästa priserna,” säger en glad Christoffer Olofsson.

 

Så fungerar KlarPris:

Prova KlarPris gratis i 14 dagar!

KlarPris används dagligen av mer än 2000 el & VVS-företag.
Prova inköpsportalen och se hur du enkelt kan optimera dina inköp!

Prova gratis