Comfort

Comfort är en frivillighetskedja inom VVS och anlitas kontinuerligt av byggföretag, fastighetsägare, industrier, offentlig sektor och privatpersoner med uppdrag alltifrån totalentreprenad för ny- eller ombyggnationer till service och energioptimering. Den lokalt starka förankringen med 65 butiker och närvaro på 155 platser runt om i landet gör det till Sveriges största VVS-installationskedja.

https://www.comfort.se

Fieldly

Med Fieldly har arbetsledare och projektchefer koll på byggprojekten i realtid. Hantverkare rapporterar snabbt och enkelt timmar och material och har tillgång till viktiga dokument och checklistor. Ekonomipersonal behöver inte längre leta efter viktiga underlag. Fieldly är det digitala projekthanteringsverktyget för smartare byggbolag.

www.fieldly.com

 

Hantversdata

Hantverksdata är ett branschutvecklat affärssystem med funktioner som vänder sig till entreprenad- och serviceföretag. Kärnan i systemet är hanteringen av projekt med material och tid. Med hantversdata får du också enkelt kontroll över resultaten i pågående projekt.

www.hantverksdata.se

 

Ordrestyring

Orderstyrning ger dig en överblick över dina beställningar och din samlade ekonomi. Du får koll på ditt tim- och materialförbruk på varje order, så att du fakturerar  dina utgifter varje gång. Med tidshantering håller du koll på detaljer och en överblick så att du kan fakturera kunden direkt efter att jobbet är färdigt.

www.ordrestyring.se

Boka en demonstration av KlarPris
Skriv ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig och ger en gratis demo av KlarPris.