Blogg

Här hittar du senaste nytt angående KlarPris, samt branschrelaterade blogginlägg.

Ny leverantör på inköpsportalen: Armatec

Armatec gör sina produkter tillgängliga för alla svenska KlarPris-kunder! Vi är glada att kunna meddela att alla KlarPris svenska kunder nu kan köpa Armatec via inköpsportalen.

Läs mer
KlarPris anställer två nya Customer Success Managers till den danska marknaden!

Vi är glada att kunna presentera våra två nya medarbetare – Walid och Nicklas! De har båda två tidigare erfarenhet från servicerelaterade jobb, och kommer bland annat erbjuda support till våra danska kunder.

Läs mer
Frågor och svar från årets Comfortmässa

KlarPris deltog i årets Comfortmässa, och hade nöjet att både möta nuvarande kunder, samt att få presentera KlarPris för intresserade Comfortmedlemmar och leverantörer.   Under mässan fick vi flera bra frågor, och speciellt på två punkter. Dessa har vi samlat nedan, med tillhörande svar och status:

Läs mer
Det nya KlarPris har kommit!

Nu har det blivit ännu enklare att handla och optimera sina inköp! Den nya versionen av KlarPris har nämligen kommit, och den innehåller några av de mest efterfrågade funktionerna:

Läs mer
KlarPris expanderar och flyttar till större lokaler i Köpenhamns charmerande stadsdel, Christianshavn.

Du har kanske märkt det – det går bra för KlarPris.   Det har gått snabbt de senaste månaderne och vi har utvidgat antalet anställda med 50 %.

Läs mer
5 tips för att locka unga, kvalificerda medarbetare

Byggbranschen upplever tillväxt, och brist på kvalificerad arbetskraft. Så hur ser du till att de nyutbildade kommer och knackar på din dörr när de behöver hitta ett jobb? Här får du 5 tips och konkreta idéer, om hur man lockar nästa generations kvalificerade arbetskraft:

Läs mer
Klara priser för byggbolag när KlarPris och Fieldly integrerar

Nu får Fieldlys kunder en smidig översikt över marknadens bästa materialpriser och de kan sköta sina materialinköp med några snabba klick. Med integrationen till KlarPris får Fieldlys-användare en komplett översikt över grossister, och nettopriser beräknade för hundratusentals olika produkter.

Läs mer
5 coola prylar i 2018

Grundaren Jens Davidsen och Morten Paarup var tidigare i denna månad, med på världens största mässa, för elektronikhandlare i Las Vegas. Företagen presenterade den senaste elektroniken och framtida prylarna, men av alla saker som visades, så kommer våra 5 favoriter här:  

Läs mer